Dekaler & klistermärken tillverkade i Sverige

 

 

Vänd dig till Stalama AB för välgjorda dekaler, klistermärken och produktmärkning och välj mellan olika omsorgsfulla tekniker. Förutom klistermärken gör vi skyltar, formsprutade emblem, domedekaler och EcoDome-dekaler. Från idé till färdig produkt har vi kontroll på hela tillverkningsprocessen. Vi är nämligen ett av få företag i branschen som gör allt själva. Det innebär också kontroll över leveranstider.

  • Designa egna figurskurna dekaler – vi kan skära ut texter och figurer för exempelvis fordonsreklam och skyltfönster.
  • Med domedekaler får du 3d-effekt med lyster i den tåliga glasklara ytan.
  • Formsprutade emblem kan du få i alla färger och i metallicutförande.
  • EcoDome ger ett flexibelt emblem som lämpar sig för välvda ytor. Som första tillverkare i Norden är vi fortfarande ensamma som tillverkare. 

Emblem & skyltar sedan snart trettio år

Vi har som familjeföretag tillverkat emblem och skyltar sedan 1988. Idag är vi specialiserade på exklusiv produktmärkning i såväl stora som små tillverkningsserier – för både små och stora företag. Många av våra kunder är internationella så vi vet vilka anpassningar som kan krävas för att produkten ska fungera på en främmande marknad – utöver språket. Vi hjälper dig och din verksamhet förverkliga era idéer, för ett polerat och slitstarkt slutresultat.

Är du ute efter nya dekaler eller produktmärkning av något slag till din verksamhet? Månar du om varumärkets visuella uttryck? Undrar du hur vi kan trycka din logga på ett förfinat sätt? Då tycker vi att du ska kontakta oss. Vi hjälper dig med utvecklingen från idé och till färdig produkt.

 

Läs mer

Lär er mer om Stalama AB, våran historia och hur allting började. Vi har allt ni söker inom produktmärkning.

Läs mer →

Ta nästa steg

Redo att ta nästa steg i eran väg till perfekt produktmärkning? Kontakta oss för kostnadsfri offert och hjälp.

Läs mer →